Visrestaurant Johannes in Harderwijk

Proef de lekkerste vis in één van de oudste visrestaurants van Harderwijk. Aan de boulevard tegenover het Dolfinarium vindt u ons gezellige en sfeervolle restaurant Johannes: een uitnodigende plek voor iedereen. Tijd en aandacht voor gasten staan bij ons centraal, zodat u zich thuis voelt en geniet van een heerlijke maaltijd. 

Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 11:00. Het is raadzaam te reserveren. Dit kan eenvoudig via het formulier op deze pagina.

Menukaart

800_0269

Op onze menukaart nemen de lekkernijen uit de Noordzee een belangrijke plaats in. Zoals kabeljauw, tong, zeebaars, zeeduivel en tarbot. Daarnaast serveert Johannes zalm, tonijn, stoofpaling, gerookte paling en diverse andere specialiteiten. Afhankelijk van de vangst van de dagvissers wordt u buiten de kaart om verrassend getrakteerd op de dagvis. 

Bijzondere feestlocatie in Harderwijk

800_0139

De intieme sfeer van ‘Johannes Kok’ maakt van iedere verjaardag,
personeelsfeestje of jubileum een bijzondere gebeurtenis. U kunt ons complete restaurant met terras als feestlocatie huren. We denken met u mee over de aankleding en hapjes, zodat uw feest onvergetelijk wordt.